Billeder med egne fotos til stuen, husets vigtigste rum

Når boligen skal indrettes, er stuen som regel det rum, der kræver mest opmærksomhed. Det er ikke uden grund, for stuen er nok det rum, hvori vi bruger det meste af vores kvalitetstid. Derudover så skal stuen (i modsætning til et arbejdsværelse eller soveværelset) som regel tjene flere forskellige formål, hvilket stiller større krav til indretningen. Det er nemlig i stuen, at vi ofte spiser mange af vores måltider, det er der, vi om aftenen slænger os i sofaen og slapper af foran tv’et, og det er der, vi opholder os, når vi har gæster på besøg.

moose

Der er altså godt grund til, at vi ofte gør os ekstra umage med stuens indretning, så den kan tjene alle de formål, den nu engang skal. Står du netop og skal indrette din stue, eller overvejer du bare at pifte den lidt op, så læs med her, hvor vi bringer nogle simple tips, der kan gøre din stue til et meget bedre sted.

Opdel stuen

Har du en stor stue, kan de være lidt svært at gøre den varm og tryg, samt at indrettet den i nogle hyggelige områder. Men stuen kan hjælpes rigtig godt på vej med et ret simpelt trick.
Brug tapeter til at afgrænse og “opdele” din stue. Du kan f.eks. sætte tapet med ét slags mønster op i det ene hjørne af stuen, hvor du har din sofa og dit tv. Omkring spisebordet kan du så sætte et andet slags tapet op. På den måde får man en følelse af, at stuen er opdelt i flere afdelinger.

Foto på lærred med egne fotos

Der er bare noget specielt ved billeder i stor størrelse. Så er det lige meget, om et er et stor maleri med en flot ramme omkring sig, eller om det er en film, som ses på biografens store lærred. Størrelse gør altså bare noget helt specielt. Det samme gælder, når det kommer til fotografier. Så i stedet for at have 3-4 små billede-rammerne hængende, som man alligevel ikke kan se på mere end 1,5 meters afstand, så få dem erstattet af et foto på lærred, som kan trykkes helt op i gigantiske størrelser. Det er muligt selv at vælge, hvilke billeder, man gerne vil have trykt, og så får man dem simpelthen “fremkaldt” på lærreder, der minder om dem fra et gammeldags maleri. Man kan selv bestemme størrelsen og tykkelsen, men uanset hvad format man vælger, så kan jeg garantere dig, at det vil se rigtig godt ud i stuen og imponere enhver gæst.

Du kan få trykt dine egne fotos på lærred her: http://www.garant.nu/p/1110-foto-pa-laerred

Gør dine møbler personlige

Mange moderne stuer er malet i lyse og bløde farver, ligesom de fleste skandinaviske møbler er fremstillet i lyst og let træ. Som ung har man typisk også en god samling møbler fra Ikea – der også er i lyse farver og med glatte, skinnende overflader. Det kan hurtigt blive for meget lys og for meget hvidt, så indretningen ender med at virke steril og upersonlig. Den bliver simpelthen frarøvet den hyggelige stemning, som den er ment til at skulle have. Her kan det anbefales at købe nogle billigere møbler – eksempelvis stole eller kommoder fra en genbrugsbutik – og håndmale dem i forskellige farver og mønstre. Ved at placere disse møbler rundt om i stuen, kan man pifte rummet lidt op og give det et personligt præg, der viser, at der er liv her i stuen.

Håber disse forslag og tricks vil være dig behjælpelige. God indretningslyst.

Dette indlæg blev udgivet i Interiør. Bogmærk permalinket.