Det fortæller dine sko om dig

Dine sko fortæller mere om dig selv, end hvad du faktisk tror, men hvad fortæller de egentlig?

Læs med her i artiklen, hvor det bliver gennemgået, hvad de forskellige skotyper siger om din personlighed.

Højhælede støvler

Første skotype er sådan en, som den selvsikre kvinde bærer.

Typisk er personen med denne skotype af en støbning, som betyder, at hun tager kontrol over situationen, der udspiller sig, og det er typisk hos denne person, omgangskredsen søger tilflugt, når der er problemer eller situationer, som kræver, at der bliver taget stilling nu og her. Det gør nemlig folk omkring personen trygge.

Hende, der er iført højhælede støvler, har kort sagt intet problem med at være omdrejningspunkt og centrum grundet selvsikkerheden og fornuften.

Løbesko til den målorienterede

Hvem bærer løbesko?

Det vil typisk være den målorienterede person, der er fyldt med selvtillid, er organiseret, og generelt har en udstråling, der siger, ”jeg får ting gjort”.

Derudover er det naturligvis sportstypen, som bærer disse, der tilmed har enorm fokus på en god komfort.

Prangende stiletter til den hårdtarbejdende kvinde

Mange kan være hurtige til at dømme piger med stiletter som materialistiske, og det kan godt være, at det er rigtigt. Dog er det vigtigt at understrege, at disse kvinder ligeledes er utroligt hårdtarbejdende og har en utrolig moral og en masse gåpåmod.

Kvinder med stiletter er altså beslutsomme, og giver sig fuldt ud i deres projekter, men naturligt nok går de også op i god stil, uanset hvor de befinder sig.

Sneakers – til personen der kan med alle

Er du en person, der vægter komfort højt samt en lidt yngre stil, er det sneakers, du vil falde for. Personer med disse sko kan begå sig i flere aldersgrupper, hvad enten det er unge eller ældre, og personen med sneakers er altså en person, der kan godt med de fleste. Det er en alsidig sko, der passer til de fleste lejligheder og situationer, hvorfor det er en god all-rounder.

Har du ikke allerede et sådant par, men vil du gerne med på moden, kan du med fordel hoppe en tur forbi ET AL Design, hvor du kan finde et stort udvalg af sneakers, der passer til hverdagen, men samtidig også den store fest.

Loafers er for de kræsne

Vælger du at hoppe i en loafer, vil du med al sandsynlighed blive beskrevet som en særdeles omhyggelig, perfektionistisk og standhaftig person, der går til diverse opgaver med en indstilling om, at du altid skal præstere det bedst mulige.

Ejeren af loafers vil endvidere omtales som den detaljefokuserede type, som tilmed er yderst ansvarlig omkring de roller og opgaver, der bliver tildelt.
Det er kort sagt en person, der leverer, uanset hvor det måtte være.

Der er mange ting, som fortæller noget om dig som person, og i særdeleshed dine sko afslører meget, hvilket du kan læse om i ovenstående artikel. Er der mon noget, som passer, på den person du er, ud fra de sko du går rundt med til dagligt?

 

 

Dette indlæg blev udgivet i mode. Bogmærk permalinket.