Undertøjet skal også være smart

Det er ikke nok at være smart og moderne på overtøjet, nu skal undertøjet også være stillet og i speciale designs, farver, mm.

Bevares, der har da været kendte mærker som Calvin Klein og JBS i mange år, og der har da også været nogle i det rette segment, som har gået op i at gå i dyrere og mere eksklusivt undertøj. Men de seneste 10-15 år er der alligevel sket en stor udvikling indenfor undertøjs moden.

I Norden kan vi nok give et firma/kendis som Bjørn Borg skylden for dette. De slog igennem med nogle helt unikke underbukser til drenge/mænd, i nogle meget fashion prægede designs. Her kunne man få alt fra crazy farvede underbukser, til striber og skøre ikoner og logoer. Bjørn Borg underbukser er ligeledes stadig nogle af de ledende på markedet indenfor salg af underbukser til drenge og mænd.

Et eksempel på hvor moderne underbukser er blevet for mænd og hvor meget brands har at sige, kunne være Niklas Bendtners forsøg på et medie stunt under en fodbold kamp imod Portugal for nogle år tilbage.

Her valgte Bendner at flashe underbukserne med spilleselskabet Paddy Power i kanten på underbuksen. Dette skabte efterfølgende en masse ballade, hvor det endte med at Bendtner fik en bøde på 100 tusinde euro, og en spilledags karantæne. Bøden betalte Paddy Power selvfølgelig, og der var ingen tvivl om at de fik en masse PR ud af det stunt. Du kan læse mere om Bendtner og hans underbukse skandale i denne artikel.

Mærker & designs

Af den gamle skole, er det stadig de mest kendte undertøjsmærker som Calvin Klein og JBS som er de førende mærker i verden. Men de er også dygtige til at lave god markedsføring, ved hjælp af hotte modeller og sexede reklamer, som fanger folk.

Men mærker som Bjørn Borg, Claudio og ikke mindst fodbold spilleren Christiano Ronaldo’s mærke CR7, har vundet store markedsdele – og været med til at sætte nye trends for undertøj.

Priserne på disse mærker og kvalitets underbukser ligger typisk imellem 150kr og op til 400kr for 2 par – afhængigt af hvilke brand der er tale om.

Hvis du gerne vil finde de bedste priser på undertøj i Danmark, så kan vi anbefale at tag et kig på Fashionhero.dk – de har formentlig det største udvalg af undertøj i Danmark, samt nogle fordelagtige priser på nogle af de mest kendte undertøjsmærker.

Dette indlæg blev udgivet i livsstil. Bogmærk permalinket.