Sådan shopper du efter vinterstøvler til børn

I modsætning til mange voksne, nyder børn ikke rigtig at tage ud og shoppe efter sko. I dette indlæg vil vi give jer nogle tips, der vil hjælpe jer med at være sikker på, at jeres børns vinterstøvler passer ordentligt.

Medmindre dit barn klager over, at skoene er ubehagelige, kan du ikke vide, hvornår det er tid til et par nye sko. Det er en god idé jævnligt at kontrollere dine børns sko for at sikre at det de er iført stadig passer til dem. Kig særligt efter slidte områder. Hvis siderne slides op hurtigere end resten af ​​skoen, så kan de ikke være brede nok. Tæer der bøjer opad er også et tegn på sko, der ikke passer ordentligt, og opslidte tæer eller hæle kan også betyde det er tid til et par nye sko. Nedenfor vil vi komme med nogle råd til køb af vinterstøvler til børn.

2-vinterstøvler-til-de-små

  • Køb af sko bør altid ske sent på eftermiddagen eller om aftenen, da fødder svulmer op i løbet af dagen.
  • Hvis dit barn ikke er specielt begejstret for køb af sko bør du kigge efter en butik, der har specialiseret sig i børns fodtøj, og hvor personalet ved hvordan man håndterer sådan en situation.
  • Medmindre det er til en meget særlig lejlighed, er det bedst at undgå overforbrug af sko da børn vokser ud af deres sko hurtigt.
  • Få dine børns fødder målt, når der skal købes sko. Børnenes fødder bør måles stående, og husk altid at få begge fødder målt. Da den ene fod normalt er større end den anden, bør man købe sko efter den største af de to fødder.
  • Når dit barn er iført sko, og fødderne er helt strakt ud bør der være lidt plads mellem kanten af ​​skoen og kanten af ​​dit barns tæer – omkring 1,27 centimeter (en halv tomme)
  • Børns sko bør helst have snørebånd eller velcro. En generel god ide er at undgå at købe sko der kan ikke kan fastgøres.
  • Kig efter sko der er lavet af åndbare materialer, såsom lærred eller læder. Ud over at være mere holdbare, vil de bidrage til at holde barnets fod køligere og hjælpe med at forhindre vabler, ubehag, og ildelugtende sko.
  • Kig efter sko med mønster, da det vil give trækkraft og hjælpe med at forhindre dit barn i at falde eller glide på glatte overflader.
  • Naturligvis vil en sko, der har en for stram hæl forårsage ubehag, men en sko, der er for løs er også meget problematisk. Derfor skal der findes den rette balance.

Vi håber i kunne bruge vores råd derude i kampen om at finde de rigtige sko til jeres børn! Dette indlæg var skrevet med hjælp fra byKier, som har et stort udvalg af vinterstøvler til børn, som du burde smutte forbi og tjekke ud. Med byKiers returmuligheder, kan du nemt bestille uden at være helt sikker på størrelsen – og blot sende tilbage og ombytte skoene.

Dette indlæg blev udgivet i mode. Bogmærk permalinket.