Løbet tør for gaveidéer til hende? Så kig med her!

Som mand har du pligt til at forkæle kæresten fra tid til anden med små gaver, blomster eller noget helt tredje, som viser, hvor højt du elsker og påskønner hende.

Det nytter ikke at brokke sig eller at forsøge at krybe udenom – sådan er naturen indrettet, og det må du bare affinde dig med.

Vi kvinder elsker tøj, smykker og sko, og vi kan aldrig få for meget af det.

Hvis du, som den gode kæreste eller mand du selvfølgelig er, er løbet tør for gaveidéer i anledningen af en fødselsdag, juleaften, bryllupsdag eller bare en helt almindelig torsdag, går du aldrig helt galt i byen, hvis du bare du tænker dig om og ikke vælger noget, hun aldrig selv ville have valgt.

Føler du stadig, at du er på bar bund, så har vi samlet et par gedigne gaver, som din kæreste, kone eller veninde med garanti vil blive glad for – og her skal du ikke være bange for, om du har glemt byttemærket!

Giv hende et minde for livet med en fantastisk rejse

Det kan godt være, at Danmark er et dejligt sted, men det betyder ikke, at resten af verden ikke har noget at byde på – tværtimod.

Hvert år rejser hundredtusindvis af danskere til udlandet enten for at stresse af ved poolen, gå i skole eller arbejde. Der er ikke mange, som siger nej til en rejse til varmere himmelstrøg, og hvis I har økonomien til at pakke kufferterne og tage af sted, så er en rejse da noget nær den perfekte gave.

bellavista---zizzi

Der findes tusindvis af forskellige rejsetyper; krydstogter, togrejser, charterrejser og mange, mange flere. Det er således op til jer, hvad I bedst synes om.

Den største fordel ved at give en rejse i gave er måske en kende selvisk – nemlig at du selv kan få glæde af den.

Vi mener dog ikke, at det er forbudt at tænke lidt på sig selv, når man giver en gave, så længe modtageren stadig får brug for og glæde af denne, og den betingelse mener vi helt klart, at en rejse til sydens sol opfylder.

Er du allerede hoppet i badesandalerne, kan du finde jeres næste rejse på nettet, hvor et hav af rejsebureauer står klar til at skræddersy jeres udenlandseventyr ned til den mindste detalje, hvis det er det, I vil have.

Herfra skal der lyde en stor anbefaling af Bellavista.dk, som tilbyder et væld af forskellige rejsetyper og rejsemål, så du med garanti kan finde noget, der falder i hendes (og din) smag.

Hvis din kære er en kæmpe rejsemus, så tjek også denne video med deciderede rejsegaver:

 

Klassikeren – altid tøj 🙂

Vi kan vist ikke kalde os en mode- og livsstilsblog, hvis ikke vi anbefaler tøj som den oplagte gave til hende, der har alt.

Vi har nemlig endnu ikke mødt den kvinde, hvis garderobe er fuldendt – det sker aldrig. Derfor kan du naturligvis også overveje at give noget lækkert tøj i gave, hvis du har mod på at begive dig ud i junglen af dametøj.

Som mand kan denne verden virke uigennemskuelig og kompliceret, men bare rolig – du vil altid kunne få kyndig vejledning, uanset om du handler på nettet eller i butikken.

Uanset om din kæreste, kone eller veninde er en åleslank fotomodel eller en vaskeægte livsnyder, kan du på nettet finde massevis af moderigtigt og stilfuldt tøj, som får enhver kvinde til at ligne en hel million – uden at det nødvendigvis koster mere end et par hundrede kroner.

Hos Zizzi kan du fx finde en t-shirt til store kvinder, som er både stilren, moderne samt med eller uden tryk. Valgmulighederne er mange, men vælg én, der passer til hendes stil.

Dette indlæg blev udgivet i livsstil, mode. Bogmærk permalinket.