Guitar på væggen

Har lige fået hængt min gamle guitar op på væggen, og det pynter godt. Det er en gammel Gibson kopi, og dne har de der S hul udskæringer ligesom en Cello og violin, så den har masser af karma 🙂 Det giver en god stemning, og den hænger lige over mit arbejdsbord, og smiler ned til mig med sine fine linjer og smilehuller!

Det giver en god arbejdsplads når man omgiver sig med ting der enten inspirerer en eller som man godt kan lide. Jeg er glad for at spille guitar så når jeg kan sidde og nyde et godt design mens jeg arbejder kommer smilet hurtigt frem, og man kan drømme sig til weekend hvor man har god tid til at spille på den.

guitar

guitar

Jeg har hørt at hos Google kan man tage en del af sine ynglingsting med og have dem på sit arbejdsbord og omkring sig mens man arbejder, så det inspirerede mig til at tage denne med til min arbejdsplads.

Jeg arbejder hjemmefra så det er selvfølgelig ikke så vanskeligt for mig at få kontoret lidt personligt.

Rockstar style

Det giver også lidt rockstar feel at have en lækker spade til at pryde væggen hvor man sidder – det er da vild stil 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Interiør, livsstil. Bogmærk permalinket.