Gammelt gulv med overraskelse

Vi har netop brækket vores gulv op, og det er et møjsommeligt arbejde. Vi havde lyst at få nyt gulv i køkkenet og alrummet, og efter nogle års tilløb var det nu tid til at det skulle være.

Vi har selv kunnet gøre det meste, og da vi først fik brækket de første brædder op gik det pludselig bedre. Vi fik brækket rigtig meget op, og gulvet begyndte at forsvinde helt.

En hilsen under gulvbrædderne

Da vi kom halvvejs igennem stuen fik jeg hevet en gulvbrædde op som havde noget tekst på. på undersiden stod der “Andersen og Søn 1941”. Det var ret sjovt at finde en lille hilsen fra dem som har lagt gulvet. Det var åbenbart et firma som hed Andersen og søn som for ca. 70 år siden havde lagt gulvet.

Vi har gemt brædden på loftet har har tænkt at bruge den et sted i huset, når vi på et tidspunkt skal bruge noget træ til et projekt inde i huset, så man kan se den – for det er da nostalgi på den fede måde med et bræt fra vores 70 år gamle gulv!

Ham der havde bygget huset var snedker, og har lavet mange sjove finesser rundt omkring. Fx. et lille vindue i stuen, hvor der er håndlavet et mønster i maghony træ. Det er meget mørkdt, men vi har ikke kunnet få os til at male det over, for der er så meget stemning over at have nogle elementer i huset, som er på samme måde, som da det blev bygget.

Nyt gulv

Vi har tænkt vi skal have et nyt gulv på et tidspunkt. Vil gerne have et gulv a la dette her, som jeg har fundet på Garant.nu.

Screen Shot 2013-05-24 at 2.47.21 PM

Vi har fundet et godt et her: Gulve. Det er et trægulv som er lyst og har en rigtig flot stemning.

Dette indlæg blev udgivet i Interiør. Bogmærk permalinket.