Et nyt studieår forude – find billigt kollegie og rabatter

Hvert år kommer 1000vis af håbefulde unge mennesker til København, Århus og de andre studiebyer for at få nogle gode studieår i disse skønne studiebyer. For mange bliver det nogle af de bedste år i deres liv.

Vi vil gerne hjælpe med til at gøre det til nogle af de bedste år, og det vil vi gøre ved at give et par råd med på vejen omkring studielivet i de større byer.

Find et billigt kollegie tæt på byen

Få styr på rabatter og kollegie

Få styr på rabatter og kollegie

Mange studerende starter med at tage et værelse i en af forstaderne til Århus, enten for at spare på pengene eller fordi det er for svært at finde noget i centrum. Men det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde et centralt og billigt kollegie, eller i hvert fald et sted som ligger tæt på studiet. Gellerup parken er et godt sted at starte. Det har et varieret ry, men virkeligheden er at Gellerupparken er et rigtig dejligt og kulturelt sted, hvor du kan bo billigt. Tjek fx. ILoveGellerup.dk.

Finder du et kollegie eller kollektiv tæt på centrum er det lettere for dig at deltage i alle de aktiviterer, som finder sted i starten af studiet. Det gør det lettere for dig at finde venner og netværk, som kan blive afgørende for at du falder godt til i byen og på studiet.

Undersøg studierabatter og tilbud

Det kan virkelig betale sig at holde sig opdateret på rabataftaler og studierabatter, når du flytter til en studieby. Det er ikke noget som er særlig udbredt udenfor de store danske byer, men i København, Århus, Odense og Ålborg er der mange penge at spare.

Tjek fx. Gode råd til studerende, hvor du finder en god liste med steder du kan få rabat.

Læs mere om ny trend som går imod “brug-og-smid-væk kulturen” her.

Dette indlæg blev udgivet i livsstil. Bogmærk permalinket.