Fede briller til poolferien

Jeg er pt på ferie på Kreta, og var i aftes ude at spise på en restaurant hvor jeg stødte ind i en fyr med nogle rigtig fede solbriller fra Rayban. De kunne klappes sammen både i stængerne og mellem glassene, så man kunne have dem i lommen uden problemer.

Her er et billede – det er ikke så godt da det er taget med lav belysning, men det giver lidt indtryk af hvad disse pladsbesparende solbriller kan alligevel

sammenklappelige briller

briller

De kunne lige smækkes sammen og passe i en håndtaske, en lomme eller en pose. Det er selvfølgelig ikke meget plads man sparer ved dette, men når man rejser er det jo altid rart ikke at skulle tage for meget bagage med, så “everything counts” tænker jeg.

De sidder som de skal og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller pasform ift. at få denne funktion. Så det er ikke synligt når man går me dem at de har denne sammenklappelige funktion, som gør at man kan spare noget plads. Så er du igang med at nedskære dine ting eller bare ønsker en lidt mere simpel brille, så tjek lige dem her ud.

Har du lyst at læse flere tips omkring simple living og produkter som kan spare plads, så kan du tjekke www.godownsize.com og få mange flere ideer til space saving møbler og masser af sjove ideer til at leve simpelt og frigive tid til det du drømmer om.

Dette indlæg blev udgivet i livsstil, simple living. Bogmærk permalinket.