Det topmoderne køkken

Der bliver skrevet ekstremt meget om mode og boliginteriør, jeg selv er en dem. Men et af de steder jeg nyder allermest, at befinde mig i, i mit hjem er ude i køkkenet.

Her er det super vigtigt for mig, at der er mulighed for både at slappe af og kunne sætte sig ned. Jeg bruger rigtig meget tid i køkkenet, blandt andet fordi jeg elsker madlavning og gastronomi. En ting er at kaste sig ud i nye spændende madlavnings projekter, en helt anden ting er, at dette er stedet og tidspunktet hvor jeg stresser helt af. Det lyder mærkeligt i mange øre, men for mig er det helt skønt at tømme hovedet og kun have fokus på en ting, nemlig at lave mad. God mad.

kitchen

Den megen tid brugt i køkkenet stiller også nogle krav. Også til det ydre!

Her er jeg helt vild med at man nu har mulighed for at ”gemme” køleskab, såvel som opvaskemaskinen væk i samme stil og træ som resten af køkkenet.

Jeg har selv fundet et dejlig køleskab herOg det er netop et køleskab, som er skjult eller integreret, som det også hedder.

Jeg er vildt glad for mit køkken, men det stopper mig bestemt ikke for at drømme om et endnu smukkere køkken. Gerne vildt moderne og trendy og lige nu flipper jeg fuldstændig i farven rød. Udenfor sæson, i know! Men never the less, så er dette billede et godt eksempel på mit drømme køkken.

Det skal naturligvis, fortsat have de helt rette hårde hvidevarer, men den indbygget kogeø, med de røde låger er bare helt fantastiske. Samtidig så har dette køkken også god plads til at man kan sidde eller stå og sludre i.

Det store bord er også et absolut must, når der skal laves mad. For mig i hvert fald, da jeg gerne skal have masser af plads at bredde mig på. Det er simpelthen for irriterende, at mangle arbejdsplads når først man er i gang med madlavningen. Her er det også meget vigtigt for mig, at skraldespanden er rigtig placeret og nem tilgængelig, da der ofte bliver snittet og hakket masser af grøntsager og så er det altså bare nemmere at have skraldespanden i nærheden, samt at den ikke er gemt bag en rigtig træls låge eller noget i den stil.

Det er de mange småting i hverdagen, der gør at man kommer til at nyde sit køkken maksimalt, og har man tænkt på hver eneste detalje, så bliver resultatet og lykken også derefter.

Hvordan ser jeres drømmekøkken ud? Smid gerne billeder eller kommentarer.

Dette indlæg blev udgivet i Interiør, livsstil. Bogmærk permalinket.