Bliv festens midtpunkt med den flotteste stil

Sommer og sol er lig med lange aftener og hyggelige stunder. For mange betyder sommeren også en del fester, der kræver den rette påklædning.

Hvem vil ikke gerne være den, der skiller sig ud fra mængden med det lækre outfit?

stil

 

Vintergarderoben er ved at være støvet og kan heldigvis pakkes væk for en tid, men sommertøjet fra sidste år sidder måske ikke så godt, som du husker det, eller er ikke længere den rigtige farve.

Og hvad gør du så?

Der skal lægges en plan for at få helt styr på den gode stil igen!

Vær ikke bange for at vise personlighed

Personlighed kommer især til udtryk igennem den påklædning, du klæder sig i. Derfor handler det ikke ”bare” om en trøje eller en kjole – det handler om at vise, hvem du er.

Ligegyldigt hvilken stil du har, handler det om kombinationen af at føle sig godt tilpas og se brandgodt ud.

Sommeren indbyder også til at tilføre garderoben vilde prints og kombinationer af mange farver. For at finde det helt rette look kan det være rart at have alt til garderoben samlet på ét sted, hvor du kan samle inspiration til det næste store indkøb.

Hos byDehn har de et stort udvalg af tøj, sko og accessoires, som kan bidrage med nye indspark til hele garderoben.

Mange gange handler det ikke om at skulle forny hele garderoben, men mere om at skifte enkelte dele ud, for at få andre gamle kendinge i garderoben til at skinne.

Hvis du savner inspiration eller trænger til nye ting på bøjlerne, kan der helt sikkert findes noget for enhver smag online – det er bare med at bruge tid på at lede og finde det, der passer til din personlige stil. Klik her for at komme nærmere de lækre sommersager.

Accessoires, accessoires, accessoires

Om du er klassisk, urban, udtryksfuld eller afdæmpet chic, kan de rette accessoires gøre den store forskel i det endelige outfit.

Der findes mange typer accessoires, men en af de ting der virkelig kan pifte et outfit op, er øreringe.

Ansigtet er som regel det første, andre lægger mærke til, så hvorfor ikke tilføre en lækker detalje, som de ikke ville kunne undgå at bemærke?

Øreringe er som så meget andet en smagssag, men tænk altid over, hvordan dit hår skal sidde, og hvordan den perfekte ørering passer til dette.

øreringe

Den lange ”Through-ear” ørering har i lang tid hittet og passer især godt til en opsat frisure.

Hvis du i stedet skal lade lokkerne hænge, kan en simpel ørestik måske være vejen frem som en simpel lækker detalje. Øreringe kan være med til at sætte prikken over i’et i ethvert outfit, især hvis du vil bringe lidt af festen ind i hverdagens garderobe.

Dette indlæg blev udgivet i livsstil, mode. Bogmærk permalinket.