Accessorizing – De fine nuancer i din stil

Accessories er tilføjelse til din stil der gør du kan skælle dig ud fra mændgen.

Et lille smykke på armen, et halskæde om halsen, et ur.

Der findes mange accessories der kan udsmykke dig, og det bedste ved det hele er – Der er så mange varianter, at du kan have noget unikt.

Accessories er en godt tillæg til et par jeans, og en top. Det sætter prikken over i’et.

Mange talentfulde danske designere

I Danmark er der mange smykkedesignere. Fra de dyre og kendte til de mindre og lidt mere unikke. Er du glad for smykker.

shutterstock_262209329

En af de lidt mindre kendte, men de meget dygtige er designere som Stina A, der sin selvlært har lavet smykker – og levet af det – gennem de sidste 10 år.

Her kom en spirende interesse til at motivere hende for at gå ”all in” i smykkeriet og designeriet. Og resultaterne kom – og kommer stadig. Der er et specielt udtryk med sans for det enkle som det storladne.

Hendes smykker er både til hverdags brug, hvor enkel elegance signalerer at man har styr sine ting. Hvad enten det er studie eller arbejde. Der er til festen, hvor man hurtigt kan komme i centrum – på den gode måde.

De festlige lejligheder hvor man med sikker stil afspejler personligt udtryk og kan hvile i det. Det gælder om at være sig selv – og skille sig ud.

Så er du til det rå kombineret med klassiske elementer med en underliggende feminint udtryk, hvor der er plads til nytænkende farvekombinationer, så kan du se mere fra Stine A.

Her er både halskæder og armbånd, som lægger sig om huden og både virker naturlig og giver ramme.

Der er noget følsomt i udtrykket og den fine linjer kæder som bånd giver. Med en enkel udsmykning får de deres eget liv.

Der er et ocean af øreringe. Der spænder fra stikker som diskret pynt til de lidt større vedhæng.

Der er skruet op for kreativiteten og udtrykket spænder vidt og bredt. Her er for enhver smag eller for hende som gerne vil udtrykke alsidighed og stil. Et smykke valg er også en opdagelsesrejse i nye sider af sig selv. Man mærker at der er lagt hjerte og sjæl i alle hendes smykker.

Tøj til curves

top

Det er godt med former. En flot figur med kurver og ynde skal ikke gå langt for at finde og fylde garderoben op.

Hos Zizzi har man gjort ekstra meget ud af tøj man ikke vokser ud af. Der er alt fra plussize toppe til cardigans og frakker. Man er klædt på fra inderst til yderst og fra tå til top her.

En top er den enkle beklædningsdel, som kan bruges til enhver lejlighed. Når det er sommer er det et friskt pust over en par shorts eller nederdel og til de sene aftener kan de suppleres med cardigan og jeans.

På siden er det alle toppe samlet et sted, så du hurtigt kan skabe dig overblik over hvilke toppe du bedst kan lide.

Fordelen med at bestille fra nettet er oplagt, en indkøbskurv uden begrænsninger, andet end privatøkonomien, det er nemt at give sine favoritter, der er ingen transport eller en stor kø ved kassen og afhentning lige ved hoveddøren.

Her går man ikke forgæves når der skal findes en lækker feminin top med moderne snit. Stoffet er som regel 100% polyester, hvilket giver en rigtig god pasform.

Kurver er og bliver smukke og en frisk top giver et flot feminint look, som kan kombineres på mange måder.

Her finder du de store størrelser og hvis du er til mere, så kan man melde sig ind i Club Zizzi, der er et væld af muligheder og ekstra gode tilbud. Du kan klikke her hvis du vil se mere.

Se også vores link-side, hvor der er mange henvisninger til gode sites.

Dette indlæg blev udgivet i mode. Bogmærk permalinket.