3 fund til tøjskabet til under 500 kr

Er du på SU, eller har du af andre årsager bare ikke råd til at betale dyre domme for nyt tøj?

Vi giver dig her vores bud på 3 modefund til under 500 kr., så du kan forny din garderobe uden at tømme hele bankkontoen.

Modefundene passer perfekt sammen, så har du brug for inspiration til et komplet sæt tøj, der kan bruges til både hverdag og fest og på arbejdet, er disse 3 fund helt ideelle at mikse med hinanden.

Sødt og sommerligt blomsterprint

Årstiden siger snart sommer, og hvorfor ikke gøre din garderobe klar til de kommende varme og solrige dage med en lækker top med blomsterprint?

Toppen er hvid, med korte ærmer og med et fint blomsterprint i gule og blålige toner. Toppen er i et let og luftigt stof, så du kan få masser af ventilation til kroppen, selvom solen står højt på himlen

Toppen, som også findes i sort, kan købes til 299,95 kr. lige her.

Den løse pasform gør også, at toppen sidder godt på alle, uanset kropsbygning.

Blomsterprintet er meget anvendeligt og passer til enhver lejlighed, om det så er til dagligdagen eller til fest. Bagpå har toppen en fin detalje med en lille syning der lukkes med en lille knap.

Nederdel med indvendige shorts

Denne nederdel er næsten et must til sommeren! Nederdelen har, udover en rigtig flot pasform, to lag. Det yderste lag består af nederdelen.

Det inderste lag er et par shorts – halleluja! På denne måde slipper du for hele tiden at skulle sidde med samlede ben, når du for eksempel sidder på en græsplæne og nyder solen med dine veninder

Nederdelen, der er fra Minimum, er med stretch i taljen og har i taljen flotte læg, så du får en perfekt talje.

Grundet nederdelens klassiske stil og udtryk, kan du style den med alt lige fra skjorter til toppe og den kan bruges til hverdag, fest og arbejde.

Nederdelen findes til 350 kr., og du finder den her.

Espadrillos i ruskind

Espadrillos er på mange måder definitionen på en rigtig sommersko.

Disse skønne espadrillos er fra Pieces og er i en flot rustrød-kobberbrun farve. Farven går perfekt til den sorte nederdel fra Minimum og den hvide top med blomsterprint. Skoene har en afrundet tåform og er lavet af 100 % ruskind.

Sålen er lavet af gummi, men har, som typiske espadrillos sko har, en rå flettet kant forneden langs skosålen. Skoene sidder godt på foden, og de er rigtig behagelige at gå i.

Skoene findes også i sort, hvid, rosa og grå, men vi synes denne rustrøde udgave udskiller sig og er særligt flot.

De er fundet på nettet her.

Vil du have dine espadrillos med et anderledes twist, kan du også finde et par flotte ruskindsespadrillos med et højere skaft og med snørebånd.

Dette indlæg blev udgivet i mode. Bogmærk permalinket.